Åh ja, det er Ms. O!

Alle kender den kvinde kaldet Oprah. Hun er i Forbes liste over 100 rigeste og mest magtfulde kendisser i verden. Udover at være en snak show vært, magasin udgiver og producer—hun er også kendt som en filantrop og en global media leder.

Oprah Winfrey er et af de mest kendte berømtheder i vor tid. Hun er også betragtes som den mest indflydelsesrige berømthed i tv-historie. Hendes bog klub gør berømtheder forfattere, og når hun vender fokus på et problem, at problemet gør overskrifter. Kvinden får tingene gjort og hun gør det på en underholdende og spændende måde.

Oprah Winfrey Show er nu de længste kører dagtimerne talkshow i USA. Showet er meget indflydelsesrige især blandt kvinder. Emner drøftet på showet, såsom vægttab, depression og relationer har bogstaveligt talt limet millioner af kvinder på deres tv-apparater. Hun omfatter også rådgivning sessioner på sin vis af guesting psykologer, liv eksperter og spirituelle mentorer.

Oprah Winfrey liv var mindre end glamourøse, som det er i dag. Hendes livshistorie er fyldt med historier om børnemishandling, kamp og fattigdom. Oprah blev født i Mississippi ugifte teenage-forældre i 1954. Hendes mor bragt Oprah til sin bedstemor, hvor hun blev opfordret til at gå i skole og har en religiøs opdragelse. Som barn spildt Oprah aldrig et minut af sin unge fantasifulde sind om noget, der syntes at være kedeligt. I hendes tidlige år var de eneste venner, hun havde husdyr. Hun gav dem dele i spiller hun lavede og inkluderet dem i spil. Der var masser af muligheder for hende at vise sine talenter. Hendes evner til at læse, tale, og huske var utroligt.

Oprah deltog Nashville East High School. Hun var vellidt af studerende og lærere. Hun blev senere velkendt på grund af sin færdighed i offentlige taler, gør hende en hyppig gæst i forskellige kirker og kvinders gruppemøder. I en alder af nitten fik Oprah sin første tv-job på WVOL i Nashville, Tennessee. Hun blev den første afrikansk-amerikanske kvinde til anker på Nashville’s WTVF-TV. Hun flyttede til Baltimore, Maryland i 1976, og efter at være co-anker på WJZ-TV i to år, hun blev hyret til at være vært for stationens chat show, “Folk taler.”

I 1984, Oprah flyttede til Chicago og overtog morgen show “A.M. Chicago.” Af September næste år var showet meget vellykket, at det blev udvidet til en time og omdøbt det “Oprah Winfrey Show.” Hendes show er forblevet det nummer et talkshow for 20 på hinanden følgende sæsoner. Hun blev indført i tv-Hall of Fame i 1994, og har vundet mange priser.

Oprah også prøvet handler. Hun gjorde hende handler debut i 1985 som “Sofia” i Steven Spielbergs “farven lilla”, som hun har fået både Oscar og Golden Globe nomineringer. Hun har også været rost for hendes optrædener i tv-film “Før kvinder havde vinger” (1997), “Der er ingen børn her” (1993) og “Kvinder i Brewster’s Place” (1989).

Nu, Oprah stadig fortsætter med at være vært sin populære show. Bortset fra hendes “O” magasin, hun har også sin egen hjemmeside, Oprah.com, og som forventet, det er besøgt af millioner af hendes tilbedende fans rundt om i verden. Oprah.com er en premiere kvinder livsstil hjemmeside. Det tilbyder rådgivning om alt fra sind, krop og ånd—mad, hjem, og relationer. Det giver omfattende ressourcer i forbindelse med The Oprah Winfrey Show; O, Oprah bladet; og Oprah & venner. Desuden har hjemmesiden et unikt oprindelige indhold, herunder Oprah’s Book Club, som tilbyder gratis grundig læsning vejledninger for hver bog udvalg, online diskussionsgrupper og Q&A sessioner med litterære eksperter.

Oprah ved, at så længe hun gør en forskel i folks liv, vil hun fortsætte sine bestræbelser. Hun startede ud som en bestemt lille pige, der gjorde hendes drømme til virkelighed. Oprah er blevet en økonomisk succesrig kvinde, men deler dem til de mindre privilegerede. Hun har rørt mange menneskers liv. Til de underprivilegerede, med hvem hun har delt både latter og tårer, er hun en moderne helgen. I dag er hun mentorer millioner af mennesker og fortsætter med at gøre en enorm indflydelse på verdensplan som en humanitær, filantrop og fortaler for uddannelse, menneskerettigheder og kvinders selvstændiggørelse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.