Nogle leverandører af alternativ energi

Amelot bedrifter er en virksomhed, som i øjeblikket specialiserer sig i udvikling af biodiesel og ethanol planter i hele USA. Amelots mål er at etablere relationer mellem forskellige leverandører af alternativ energi, biodiesel og ethanol forskere eller producenterne at fremme deres ender med langsigtede rentabilitet og vækst for øje. Amelot fremmer årsagen til disse alternative energileverandører gennem formulering af joint ventures, fusioner og entreprisekontrakter.

Miljømæssige magt er alternative energileverandør, der har to datterselskaber. En af disse er Microgy, der er miljømæssige Powers forskning og udvikling arm. Microgy er en udvikler af biogas anlæg for en omkostningseffektiv og ren miljømæssigt produktion af vedvarende energi fra fødevarer og landbrugsprodukter affald. Disse biogas brændstoffer kan bruges i en række forskellige applikationer. De kan bruges i forbrændingskammeret motorer, bruges direkte til at gøre fossile brændstoffer afhængighed mindre af behov, eller ryddet op naturgas standarder og derefter ledes til kontorer eller hjem for varme. Miljømæssige Powers andet datterselskab er musvåge magt. Musvåge har en 83 megawatt magt facilitet, som genererer grøn energi fra minerede kul affald. Miljømæssige effekt siger sig selv, vi har en lang og succesfuld historie for at udvikle ren energifaciliteter. Siden 1982 vi har udviklet, ejet og drevet vandkraftværker, kommunale projekter til affald, kul-fyret generere faciliteter og ren gas generation og energi nyttiggørelsesanlæg. Vi er stolte af at have en ledergruppe og bestyrelse består af ledere fra både den offentlige og den private sektor, herunder energi, landbrug og finans industrier.

Frygtløse teknologi og ressourcer, Inc, er en virksomhed, der behandler affald til naturgas som alternativ kilde til energi. Virksomhedens vision centreret om den kendsgerning, at USA producerer to milliarder tons animalsk affald hvert år, mens på samme tid USA ‘ levering af naturgas er svindende. ITR bygger “organisk affald kogere” lokale til steder af organisk affald. Disse faciliteter producerer, rense og distribuere metangas fra det organiske affald; metangas er et levedygtigt alternativ til naturgas. ITR i øjeblikket opererer i Idaho med planer for nationale ekspansion.

Nathaniel Energy er en virksomhed med formålet at beskytte miljøet og minimere samlede omkostninger ved virksomhedsovertagelse. De Nathaniel energi samlede værdi bevarelse System (TVPS) giver virksomheder unikke fordele gennem Nathaniels anerkendelse af alternative energipotentialet af materialer, der normalt betragtes som intet mere end affald eller forurenende stoffer. Nathaniel Energys teknologi gør det muligt at udvinde og omdanne til alternativ energi næsten alle af potentiel energi låst i affaldsmaterialer. Alt dette er produceret næsten uden ekstra omkostninger ud over hvad en virksomhed skulle have bruge for at installere forurening kontrol og forebyggelse af systemer. Nathaniel Energy’s innovative TVPS genopretter værdifulde ressourcer, som andre processer. Gennem hele processen, er den maksimale mængde værdifuldt materiale genvindes med henblik på genbrug, hvilket resulterer i lavere omkostninger og miljøbeskyttelse. Sædvanlige forurening oprydning og kontrol processer behandle disse materialer som blotte forureninger, der er enten ødelagt eller kasseres. TVPS falder derfor business samlede ejeromkostninger gennem tilvejebringelse af en yderligere strøm af indtægter.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.