Sådan laver du din egen hjemmeside?

Nu en dag ikke er kun er begrænset inden for ét område. I dag er on-demand online internet marked. Hvis du er interesseret i business erhverve du en online markedet. Hjemmesiden du har er online butik. Før du starter et nyt produkt på markedet, du har brug for ajourføring det med et nyt indhold på din hjemmeside.

Der er mange skabeloner online til at oprette din side. Du kan bruge gratis HTML-skabeloner og fylde det indhold du vil i. Også mange gratis java-scripts, billeder, web programmering koder og anden grafik er tilgængelige på internettet. Du kan købe et domæne fra hostingfirma eller midlertidigt gå gratis domæne.

Nu kan du begynde enkle design sider ved hjælp af Dream Weaver, efter at downloade skabeloner til din PC, og også du kan gøre danner grundlæggende kontakt eller undersøgelse bruger downloade script for at udvikle side. Når du har upload sider på din server. Gå til undervisning, som gives af hosting selskab for dig. Så er dette det vigtigste og nemme trin til at opbygge en hjemmeside. Men hvis du har brug for mere forhånd web programmering detaljer er bedre måde at lære om kursus som PHP eller ASP.NET.

Vi definerer her to standard web-programmeringssprog PHP (Hyper tekst processor) og ASP (Active Server Page) for hjemmeside programmering udvikling. Grundlæggende er det database drevet web programmering sprog. Når du kræver enorme data connectivity og ekstra funktioner i PHP og ASP er nyttige. ASP.NET er denne type af programmeringssprog, som giver af Microsoft produktteknologi. På den anden side er PHP et open source programmeringssprog, som stammer fra mange forskellige sprog.

For at udvikle dynamiske database orienterede websites disse begge programmerings sprog bruges. Microsoft Product mest komfortabel med Active Server Pages (ASP) og er også brugt IIS-Server (Internet Information Server) til at køre asp-program. Men PHP kan forbinde med forskellige typer af databaser og det er derfor platform uafhængigt programmeringssprog.

Både web-programmeringssprog PHP og ASP er brugt til at udvikle dynamiske database orienterede websites. Active Server Pages (ASP) er normalt fra Microsoft og bruges kun med Internet Information Server (IIS) der kører på Microsoft Servers også. Men på den anden side kan du sige PHP er platform uafhængige web programmering sprog og kan forbinde med flere typer af databaser.

Og sidst hvis det er muligt, med nogle optimering til din hjemmeside for topplacering på søgemaskinerne så folk kan nå dig så hurtigt som du aspekt. Endelig håber vi, at denne artikel vil hjælpe dig til at forstå grundlæggende idé om hvordan man laver simple web site det er din egen måde.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.