Skyllemiddel til babytøj

Det er faktisk skræmmende at indse, at når en baby ankommer, ikke kun gør din Tøjvask akkord fordobler, men du skal træffe foranstaltninger til at beskytte ud af buddet huden af vores baby fra barske tøj. Blødgøringsmidler til baby tøj så bliver en nødvendighed.

Det kan være beroligende at vide, det ikke er altid nødvendigt at bruge en baby vaskemiddel til din babytøj. Fordi en baby vaskemiddel ikke altid slippe af pletter og odors på dit barns tøj som du gerne vil det måske være bedre skifte du til nogle andre vaskemiddel.

Tændes for skyllemiddel

Før du skifter til en skyllemiddel, Sørg for at teste en artikel i tøj først. Medmindre dit barn har allergi, eksem, atopisk dermatitis eller andre forhold, der påvirker din baby følsom hud, er flydende vaske-og rengøringsmidler beregnet udelukkende til babyer din bedste satsning, fordi de arbejder for alle typer af tøj. Men hvis der synes at være nogle irritation, du stadig kan prøve at bruge et stof skyllemiddel vaskemiddel, der ikke indeholder farver eller dufte.

Hvorfor blødgøringsmidler?

· Bedre end en almindelig baby vaskemiddel, der kun vasker fordi de kommer med valg til at opfylde behov for din baby følsom hud. Blødgøringsmidler kommer i to typer: ark og væsker; de kommer også duftende og duft-fri muligheder.

· Blødgøringsmidler give tekstiler en blødere og medvirke til at reducere statisk klamrer (især nyttigt for syntetiske stoffer og permanent presse elementer).

· De er designet til at gøre tøj føle blødere og glattere, og samtidig reducere rynker i tøj og mindske behovet for jern.

Sådan bruges blødgøringsmidler

· Flydende blødgøringsmidler: Tilføj flydende skyllemiddel under din vaskemaskine sidste skylning cyklus for forbedret blødgøring. Sørg for, at der er vand i maskinen, når du tilføjer skyllemiddel; men undgå overfyldning vaskemaskinen. Farvning kan medføre, hvis en skyllemiddel hældes direkte på tøjet. Og vigtigst, holde din baby skyllemiddel i et miljø, hvor det ikke vil fryse; frysning fører til fortykkelse af den flydende skyllemiddel.

· Stof skyllemiddel ark: mens du bruger ark, det er altid tilrådeligt at tilføje dem lige før du begynder din tørretumbler. Den tørrere varmen aktiveres stof skyllemiddel ark blødgørende egenskaber. Farvning kan medføre hvis du tillader en stof ark til at sidde i en våd belastning af tøj.

Husk at undgå at vaske din lille ens tøj med resten af familiens tøj; de barske vaskemidler er tilbøjelige til at irritere din babys hud (mest almindelige af dem, ble udslæt). Alle sagde, Husk altid at læse brugsanvisningen og følge dem; også kigge efter eventuelle særlige rengøring instruktioner, der kan vises på etiketten af dit barns tøj. Følge disse sikrer bløde, fluffy tøj til din baby komfort.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.