Bedste Crypto-tegnebøger

Når du vælger en kryptotegnebog, er sikkerhed en vigtig funktion. Nogle tegnebøger tilbyder understøttelse af flere signaturer, hvilket kræver flere nøgler for at få adgang til og underskrive transaktioner. Dette forhindrer uautoriserede udgifter eller overførsler. Brug af understøttelse af flere underskrifter hjælper med at forhindre tyveri og hacking. Forskningsprocessen til valg af den bedste tegnebog kan tage tid, men det er det værd at få de sikkerhedsfunktioner, du har brug for. Nedenfor er de bedste funktioner, du skal kigge efter i en kryptotegnebog.

Exodus er en ekstremt populær desktop tegnebog med fremragende funktionalitet. Det understøtter en række kryptokurver, herunder bitcoin og litecoin. Exodus understøtter også Trezor hardware tegnebog og er kompatibel med FTX udveksling. Brugere kan også handle, sende, modtage og gemme mønter med den mobile tegnebog. Exodus tilbyder også 24/7 support. Exodus har en mobilapp og fungerer med alle større betalingsmetoder. I modsætning til mange andre tegnebøger opkræver denne service ikke brugere for at modtage eller sende krypto.

En god kryptotegnebog beskytter din investering bedre end en, der ikke er sikker. Depottegnebøger tilbydes normalt af kryptobørser. Disse er populære blandt nye kryptoinvestorer, men langsigtede kryptoentusiaster ønsker muligvis ikke, at en tredjepart skal håndtere deres midler. Mens den bedste tegnebog til begyndere kan være den, der leveres af Coinbase, vil du måske vælge en hardware-tegnebog i stedet. Disse tegnebøger giver større sikkerhed og fungerer på tværs af alle enheder.

En tegnebog med flere aktiver kan være gavnlig, hvis du har et antal kryptokurver. Men det fungerer ikke for alle kryptovalutaer. Nogle tegnebøger er designet til at arbejde med bestemte blockchains, såsom Ethereum. For eksempel er Cardano-tegnebogen designet til at arbejde med Cardano blockchain. En tegnebog til hver af disse kan være nyttig. Hvis du leder efter en tegnebog med flere aktiver, skal du sørge for at vælge en tegnebog med specifik blockchain-kompatibilitet.

Ledger Nano X: Hvis du leder efter ro i sindet, kan du få en tegnebog med to chips. Denne tegnebog kan sammenlignes med dem, der findes i kredit- og paskort. Ledger tilbyder også PIN-beskyttelse og 100% offline generering af den private nøgle. Ledger Nano S er en anden tegnebog til dem med et budget. Tegnebogen er kompatibel med iOS- og Android-enheder og inkluderer funktioner såsom brugerkonti og transaktionsgebyrer, der kan tilpasses.

Cold-wallet: En cold-wallet er den mest sikre måde at opbevare din kryptovaluta på. Det vil ikke blive påvirket af malware eller computervirus. Det tilbyder også et højere niveau af nytte end en varm tegnebog. I modsætning til varme tegnebøger bør kolde tegnebøger ikke bruges til store mængder penge. Så når du vælger den rigtige krypto-tegnebog til dine behov, skal du sørge for at vælge en tegnebog, der er kompatibel med kold tegnebog.

Hardware-tegnebøger: Hvis du overvejer at købe kryptokurver, skal du investere i en hardware-tegnebog. Disse tegnebøger er sikre og holder dine digitale aktiver sikre, selv når du er offline. I modsætning til web-tegnebøger kræver de ikke KYC eller adgang til udvekslinger. Du kan også bruge software tegnebøger, som er lettere at få adgang til og interagere med applikationer. Men sørg for at undersøge sikkerhedsfunktionerne, før du vælger en tegnebog.