3 ultimative japanske bilproducenter

Japan har produceret biler næsten så længe som Amerika, til overraskelse for nogle. Da den amerikanske bilindustri har ændret sig, så har Japans. Til denne dag, men Japan stadig har den højeste koncentration af bilproducenter i ethvert land på jorden: ni for at være helt nøjagtig. Tre, dog er reelle standouts producerer ikke kun høj kvalitet køretøjer, men at nå langt ud over Japan til alle hjørner af kloden. Lad os tage et kig på top tre, og hvordan de påvirker det nordamerikanske marked.

Toyota som den største af alle japanske bilproducenter, Toyota rangerer eneste sekund til General Motors i global produktion. Toyota køretøjer blev først introduceret til det nord amerikanske marked i 1960 ‘ erne og var, dengang bredt panoreret af kritikere som værende for lille og ringere i kvalitet. I slutningen af 1970 ‘ erne, Toyota kvalitetsniveauer begyndte at overstige industrien standard. I dag, mener nogle Toyota benchmark, som vurderes alle bil linjer; selskabets Lexus linje af luksus biler og Scion mærke af Ungdom orienterede køretøjer er også ledere i deres respektive klasser.

Honda-det eneste Honda mangler versus Toyota er størrelse. Stadig, når du sammenligner Honda køretøjer med sammenlignelige modeller, Toyota, Honda holder sin egen. Den første Honda, en Civic blev introduceret til det nord amerikanske marked i 1971 og blev snart efterfulgt af overenskomsten som optakt. Rutinemæssigt, Accord kampe Toyota Camry for toppen spot i amerikanske bil salg år og år ud, mens Honda Odyssey kampe Toyota Sienna for den højeste kvalitet minivan [Chrysler’s minivans stadig er de bedste sælgere]. Acura er Hondas luksus bil division, som også har konkurreret med succes med Toyotas Lexus linje op.

Nissan-Toyota og Honda er de kun to fuldt uafhængig japanske bilproducenter venstre i verden i dag som Nissan har siden cederet kontrol til Renault, Frankrigs største bilproducent. Den første Nissan’er at ramme det nordamerikanske marked gjorde det i 1960 ‘ erne under navnet Datsun model. I begyndelsen af 1980 ‘ erne Datsun navn blev prompte til fordel for Nissan og i dag navnet Nissan sidestilles med nogle af de højeste kvalitetsbiler på vejene. I slutningen af 1980erne Nissan lancerede Infiniti division, en producent af luksuriøse biler der rutinemæssigt slag med holder af BMW, Lexus, Acura, Cadillac, og Mercedes som en top udbyder af overdådige køretøjer.

Så har der du det. Tre top japanske mærker, der har gjort et navn for sig selv. Du kan ikke eje en Toyota, Honda eller en Nissan, men du er nødt til at give kredit, hvor kredit skyldes: alle tre bilproducenter er bevist ledere i en stærkt konkurrencepræget og hver skiftende industrien.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.