Amning og søskenderivalisering

At indføre en nyfødt bror eller søster i en familie kan være en meget spændende tid for alle involverede. Men det kan også forårsage følelser af tab for yngre børn og de kan reagere destruktivt. Forståeligt nok, yngre børn kan føle sig sat ud og truet af den nye tilføjelse til familien. Og familieliv kan blive fyldt.

Så hvordan kan du gøre den nye ankomst mindre om en trussel mod familien?

For det første anerkender dig selv og dine andre børn at de kan føle sig en smule fordrevne når den nye baby føres ind i folden. Hvis du har til hensigt at amme dit nye barn, så forklare dine børn at du ikke måske har så meget tid til at tilbringe med dem som sædvanlig men berolige dem, en rutine i sidste ende vil blive etableret og ting vil vende tilbage til normal.

Forsøge at inddrage andre søskende så meget som muligt i den daglige pleje af barnet. Du kunne udpege en til at hente baby vådservietter og bleer, mens en anden kan tildeles job for at få nat-tid baby-g. Eller måske lad dem hjælpe med badning den nye baby. Dette vil tillade dine andre børn til at føle sig involveret og vigtigt.

Når du ammer forklare barnet til dine børn, hvad du gør. Hvis de er meget unge måske vise dem billeder af babyer bliver fodret af deres mødre, herunder baby dyr. Minde dem om, at de engang var ammet ved du også, hvis det er tilfældet.

Nogle børn vil efterligne, hvad de ser deres forældre gør så prøv ikke at vise overraske hvis du vidne et barn amning hendes yndlings bamse. I stedet opmuntre hende til at fortælle dig alt om hendes baby.

Ikke gå ind i et andet rum til at amme din nye baby som dette antyder, at der er noget galt med hvad du laver. I stedet, som du amme barnet, opmuntre dine børn til at se, hvordan barnet drikker din mælk og forklare, at det vil gøre barnet, sund og stærk. I så gør du vil tillade dem at acceptere amning som normalt.

Mens amning kan du finde det meget unge småbørn tørster din opmærksomhed og kan bogstaveligt talt være hængende ud du! Forberede sig på dette ved at få et par bøger eller stiksave klar på forhånd. Når det er tid til at amme barnet, læse en historie til dine andre børn eller tilskynde dem til at trække dig et billede, eller gøre et puslespil. Dette gør dem føler sig værdsat og involveret.

Hvis søskende skænderier en masse med hinanden og du finder dig selv at miste dit temperament med dem. Prøv at tage lidt tid ud. Og når du har stilnet forklare dem hvorfor du er træt. Bede dem om at forstå, at du ikke er virkelig vred, men at du har brug for en pause.

Nogle småbørn lufte deres frustrationer på den nye baby ved at kvæle ham eller trække hans hår. Du skal forklare i vendinger, dine børn kan forstå, hvorfor dette er urimeligt og tilskynde dem til at gøre gode ting i stedet hjælpe med at klæde eller bade ham eller henter nogle lidt legetøj i stedet.

Hvis du er klar over, hvor dine børn kan reagere på en ny søskende kan du sikre at tingene skrider frem uden problemer ved at forberede dem godt før fødslen. Tilskynd dine børn til at se den nye baby som et familiemedlem, der glæder sig til at komme til at leve med dig. Vis dem billeder af nye børn og babyer ammer. Hvis det er muligt, bringe dem til at besøge en person, der har en ny baby og endnu bedre en person, der er også amning.

Vær omhyggelig med at få tid til andre børn i familien, når barnet ankommer.

Søskende kan være hårdt arbejde og søskenderivalisering et mareridt, men du kan gøre livet lettere for dig selv og for dem med forsigtig advance præparater.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.