Hvordan at spare penge og få rabat sygesikring i Alabama

Health insurance er et stort problem for de fleste amerikanere, som du sikkert ved. Selv brigaden, der har gruppe sygesikring indrømme, at mindst halvdelen af dem deres månedlige præmie er et alvorligt pres på familiens finanser, og fuldt 16% af alle indbyggere i Alabama ikke har nogen overhovedet skyldes primært, at omkostningerne sygesikring.

Naturligvis næsten alle her i Alabama er på udkig efter måder at spare penge og få rabat sygesikring, og heldigvis er der flere ting du kan gøre, små ændringer du kan gøre, som vil bidrage til at gøre sygesikring mere overkommelige.

Lad os starte med børn. Hvis du har børn, der er 18 eller under, og du kan ikke finde en sundhedspleje plan at vil acceptere dem, eller som du har råd der kan være en løsning. Staten Alabama har et program kaldet AL-børn, som giver sundhedspleje til småbørn på lav eller ingen omkostninger. Ud over AL-Kids har Alabama flere andre forsikring programmer at dække college studerende, gravide og meget mere.

For dem, der ikke er omfattet af nogen af de statsstøttede programmer der er stadig flere ting du kan gøre for at sænke dine omkostninger til sygesikring.

Gruppe sygesikring er naturligvis billigere end individuelle sygeforsikring. Hvis din arbejdsplads ikke gør pristilbud gruppe sygesikring kan du stadig har andre alternativer. Spørg enhver grupper, klubber eller organisationer, du tilhører – selv kirkelige grupper tider tilbyde gruppe sygesikring. Tale til dine venner om grupper, organisationer eller klubber de tilhører som kan tilbyde gruppe sygesikring – der er en masse flere af dem rundt end du er sikkert klar over.

Hvis du har en hjemme-baseret virksomhed kontrollere med en sygesikring agent til at se, hvis du kunne kvalificere Hurtig Udbetaling sig til gruppen sygesikring. Nogle gange er det muligt, selv hvis din eneste medarbejder er din ægtefælle.

Ikke ryge eller bruge nogen tobaksvarer. Rygere (og personer, der bruger chew) betale meget mere for sygeforsikring end ikke-tobaksrelaterede brugere.

Hvis du er overvægtig skal du også betale mere for din sygesikring. Den gode nyhed er, selvom du kan tabe lidt du kan sommetider falde ned et trin på den forsikringsselskab vægt diagram, og hvis det sker, kan du spare hundredvis af dollars hvert år på din forsikring omkostningerne.

Ikke deltage i farlige eller ekstrem sport eller Hobbyer, og ikke drive en sporty, hurtig bil.

Hvor meget af en egenbetaling kan du råd til at gøre hver gang du besøger din læge? Du bliver nødt til at tænke over dette og være ærlig med dig, men hvis du har råd til en 50% Co løn så du vil betale langt mindre for din sundhed dækning hver måned. Hvis du se din læge på grundlag af sjældne kunne dette være en fremragende måde at spare penge på din sygesikring.

Så er der din fradragsberettigede. Igen du nødt til at overveje dette spørgsmål nøje, og du skal være helt ærlig med dig selv, men jo mere du har råd til at betale hvert år ud af din egen lomme for din sundhedspleje, før du spørge dit forsikringsselskab til at begynde at sparke, så jo mindre skal du betale ea CH måned i præmier.

Nu komme online og finde mindst 3 hjemmesider som fx hurtigudbetaling.dk, der er designet til at lade dig sammenligne priser for sygeforsikring i Alabama fra forskellige forsikringsselskaber. Sørg for at angive de samme oplysninger i formularer på mindst 3 forskellige hjemmesider, så dine sammenligninger er gyldig og du kan være sikker på, at du oplever priser fra så mange forskellige firmaer som muligt.

Når du har gjort, at alt hvad du behøver at gøre er, vælge den bedste pris og du er færdig. Du har nu gjort om alt, hvad du kan for at spare penge og få rabat sygesikring i Alabama.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.